Strykeinstrumenter

Fioliner

Fioliner

Vi har håndbygde fioliner fra Höfner på lager til enhver tid. Vi har også andre, håndbygde fioliner, så selv om du ikke finner noe her, kan du ringe og spørre. vi selger ikke billige instrumenter, kinesiske el.l.

Fiolinsett

Fiolinsett

Fiolin, kasse og bue

Hardingfeler

Hardingfeler

Vi bygger hardingfeler på tradisjonell måte. De har ekte innlegg av bein og perlemor i gripebrett og strengeholder, og er hånddekorerte. De er lakket med fin, slitesterk oljelakk og har god tone. Vi legger stor vekt på feler i små størrelser. De er bygget på samme måte som de store.

Sorter
Bilde Produkt Pris Kjøp
h5g-angle-front_1

Höfner H5G

En god nybegynnerfiolin med bunn i lettflammet lønn, granlokk. Håndlakkert med spritlakk, sjattert. For deg som vil ha et instrument med alle de fordeler og egenskaper som tyske fioliner er berømte for, men til en rimelig pris.

  • kr 5 500.00
h5g_v_0

Höfner H5G-V "Allegretto"

Fiolin Höfner H5G, bue AS-26-V og kasse AS-90/165-V. Fås i 4/4, 3/4, 1/2 og 1/4 str. For mer informasjon, se info.

  • kr 5 400.00
Hardingfele Timaios

Hardingfele Timaios

Våre hardingfeler er bygd på tradisjonell måte. De har ekte innlegg av bein og perlemor i gripebrett og strengeholder, og er hånddekorerte. De er lakket med fin, slitesterk oljelakk og har god tone. Vi legger stor vekt på feler i små størrelser, se info.

  •  
h66-V

Höfner H11-V-0

En fiolin med god tone for deg som har kommet litt videre fra nybegynnerstadiet. Bunn i flammelønn, granlokk, sjattert orange/brun spritlakk. Wittner strengeholder med fire innebygde finstemmere, gode strenger.

  • kr 8 700.00
h66hv-v-0

Höfner 66 -V-0 "Concertino"

En fiolin med god tone, for deg som har kommet litt videre fra nybegynnerstadiet. Bunn i flammelønn, granlokk, sjattert orang/brun spritlakk. Wittner strengeholder med fire innebygde finstemmere, gode strenger. Flere opplysninger? Se info.

  • kr 12 000.00
Hardingfele Hans Henningfeldt 2014

Hardingfele Hans Henningfeldt 2014

Ei flott hardingfele som er dekorert i gammel stil. Flott tone, må prøves!

  • kr 40 000.00
Höfner "Alfonso Baker"

Höfner "Alfonso Baker"

  • kr 8 500.00
Höfner "A. Schroetter"

Höfner "A. Schroetter"

En enkel, rimelig fiolin for nybegynnere. God kvalitet og ikke så verst tone!

  • kr 4 000.00