D'Addario

Vi har harpiks til fiolin, hardingfele, bratsj, cello og kontrabass.
"Hvorfor er det så mange forskjellige å velge mellom?" spør noen. Det enkle svaret er at hver enkelt harpikstype reagerer forskjellig for hver enkelt spiller og instrument, og skaper en unik "sound".
Generelt om harpiks: Lys harpiks gir et lett strøk, men ofte mye støv. Mange foretrekker en lys harpiks til hardingfele.
Jo mørkere harpiksen er, jo bedre grep gir den, og mindre støv. Den er rett og slett seigere.
Men - det er mange unntak fra dette!
 

Sorter
Bilde Produkt Pris Kjøp
Kaplan Golden Spiral Solo

Kaplan E stål

En stabil og holdbar stål E-streng med myk, varm, lys og vakker tone. Den omspunnede E-strengen vil passe bedre for dem som vil ha en E-streng som er mykere og gir mindre piping.

  • kr 80.00
Kaplan Gold2 (1)

Kaplan Gold E

Denne forgylte E-strengen gir en rik, kraftig og varm tone. Den er mer bestandig overfor f.eks. håndsvette og holder lenger enn en vanlig E-streng.

  • kr 150.00
non-whistling

Kaplan Non-Whistling E

Endelig en E-streng som ikke piper! Den har kjerne av stålkabel og er omspunnet med aluminium. Den har en nydelig, varm og rik tone som går godt sammen med de fleste strengesett.

  • kr 180.00
Zyex

Zyex

Zyex har syntetisk kjerne av kompositt, og gir en svært varm, rik og vakker tone. Stabile og holdbare strenger som trenger svært kort innspillingstid.

  • kr 750.00
ProArte

Pro Arté

Kunstfiberstrenger med en myk og varm tone. De har lav strengespenning, som gjør at de svarer lettere. Velegnet for litt skrikende fioliner.

  • kr 550.00
Prod_vn_big_Helicore (1)

Helicore

Helicore har spiralkjerne i stål, og er svært myk og elastisk. Den er myk og behagelig å spille på og har en rund, varm tone. Helicore egner seg svært godt til elektrisk fiolin.

  • kr 600.00
Kaplan Vivo

Kaplan Vivo

Et nytt strengesett fra D'Addario med syntetisk kjerne. De gir en briljant, klar tone, og egner seg godt for litt mørke instrumenter. Kort innspillingstid og et rikt tonespekter, flott buesvar.

  • kr 1 290.00
Kaplan Amo

Kaplan Amo

Et nytt strengesett fra D'Addario med syntetisk kjerne. De gir en fleksibilitet og varm, rik tone, og egner seg godt for litt lyse instrumenter. Kort innspillingstid og et rikt tonespekter, flott buesvar.

  • kr 1 290.00
Ascenté

Ascenté

Strengene er lagd for å hjelpe spillere til å bli bedre. De har en vakker tone, stor stabilitet og svarer lett.

  • kr 450.00